OLVG ontvangt keurmerk Top Employer 2017

14-02-2017

OLVG is benoemd tot Top Employer 2017 in de categorie Cure & Care. Het Amsterdamse topklinische ziekenhuis ontving het keurmerk van het onafhankelijke onderzoeksbureau Top Employers Institute.

OLVG scoort onder meer goed op onderwijs, ontwikkeling en bedrijfscultuur. Ook duurzaamheid staat hoog op de agenda. Het ziekenhuis won dit jaar wederom de gouden (locatie Oost) en zilveren milieuthermometer (locatie West). Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en Onze Lieve Vrouwe Gasthuis fuseerden in 2015 en gaan sindsdien verder onder de naam OLVG, locatie Oost en West. OLVG ontving vorig jaar het keurmerk voor beide locaties.

Keurmerk

Top Employers Institute beoordeelt organisaties wereldwijd op primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, training en ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement. Net als vorig jaar certificeert Top Employers Institute alle zes samenwerkende ziekenhuizen van Santeon uit tot Top Employer Cure & Care.