• Obesitas Centrum Amsterdam: 020 510 8040Route 51Er is een telefonisch spreekuur op maandag t/m vrijdag 9.30 - 11.00
< Terug naar afdelingsdetails Deze wachttijd is een indicatie, gebaseerd op de gemiddelde wachttijd van de laatste drie maanden. De werkelijke wachttijd kan hiervan afwijken. Wilt u precies weten wat de actuele wachttijd is voor een afspraak of bepaalde behandeling? Neem dan contact op met de betreffende afdeling.
Verbergen

Agenda

Voorlichtingsavond over obesitas (ernstig overgewicht)

Het Obesitas Centrum Amsterdam, gevestigd in OLVG, locatie West (voorheen Sint Lucas Andreas Ziekenhuis), en de Nederlandse Obesitas Kliniek organiseren regelmatig voorlichtingsavonden over ernstig overgewicht (obesitas). Tijdens deze bijeenkomsten vertelt onder andere een chirurg over obesitas en de behandelmogelijkheden. Tevens is het mogelijk om uw BMI en vetpercentage te laten meten.

De voorlichtingsavonden zijn bedoeld voor mensen met (ernstig) overgewicht, hun naasten en belangstellenden.

De bijeenkomst begint om 19.00 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. 

Er zijn momenteel geen data bekend.

Verbergen

Agenda

Turkse voorlichtingsavond obesitas/ Obezite hakkında bilgilendirme akşamı

Agenda - Turkse voorlichtingsavond obesitas/ Obezite hakkında bilgilendirme akşamı

Let op: de informatie wordt gegeven in het Turks.

Nederlandse Obesitas Kliniek, Obesitas Centrum Amsterdam ve OLVG West tarafından 16 kasimda mide ameliyatlı obezite tedavisi hakkında bir bilgilendirme akşamı düzenlenmiştir.
Bu etkinliğin dili Türkçe’dir ve saat 19:00 – 20:30 arası OLVG West konumunda (eski Sint Lucas Andres hastanesi) yapılacaktır. Başvurunuzu e-posta adresimize mail yollayarak yapabilirsiniz: obesitas@olvg.nl.
Daha fazla bilgi için internet adresimize bakabilirsiniz: obesitascentrumamsterdam.nl.

Er zijn momenteel geen data bekend.

Obesitas Centrum Amsterdam

Is er bij u ernstig overgewicht vastgesteld? Het Obesitas Centrum Amsterdam biedt optimale zorg aan volwassenen met ernstig overgewicht en bevindt zich in ons ziekenhuis.

Het Obesitas Centrum Amsterdam biedt samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek een compleet behandelprogramma aan voor volwassenen, bestaande uit een voortraject, de operatie en het natraject. U wordt begeleid door een team van chirurgen, gespecialiseerd verpleegkundigen, diëtisten, psychologen, fysiotherapeuten en een zorgcoördinator. Deze benadering leidt tot zichtbaar betere resultaten: uw gezondheidsrisico's nemen af en de kwaliteit van leven neemt toe.

In het centrum werken chirurgen die gespecialiseerd zijn in de verschillende operatietrajecten die bijdragen aan gewichtsverlies. In het bijzonder die van de Gastric Bypass.

Het centrum beschikt over het 'Predicaat beste zorg Bariatrische chirurgie' van CZ.

Lees meer bij

 • Obesitas Centrum Amsterdam

  Het Obesitas Centrum Amsterdam biedt samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek een compleet behandelprogramma aan voor volwassenen. U wordt begeleid door een team van chirurgen, gespecialiseerd verpleegkundige, diëtisten, psychologen, bewegingstherapeuten en een zorgcoördinator.

  www.obesitascentrumamsterdam.nl
 • Nederlandse Obesitas Kliniek

  De Nederlandse Obesitas Kliniek is sinds 1993 in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Samen met hun partners, medisch specialisten en professionals lopen ze voorop in de behandeling van obesitas. Daarbij staat verandering van levensstijl centraal.

 • FitForMe

  FitForMe gelooft dat ieder mens uniek is en het verdient om uniek behandeld te worden. Het is hun droom dat u het optimale uit uw dag haalt.

  www.fitforme.nl